A zalaegerszegi RESTART Fesztivál hivatalos weboldala.

Kósi Klaudia: Recall Healing

Kósi Klaudia: Recall Healing

időpont: 2019. július 08. Vasárnap 15:00 - 17:00

Kósi Klaudia Recall healing konzulens

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges! 0630/288-0805

„A Recall Healing® alkalmazásakor…az első és legfontosabb, amit meg kell értenünk, hogy testünk reakciója nem csupán következménye, tükre a belső világunknak, hanem tökéletes megoldás korábbi, megoldatlan problémáinkra – biológiai értelemben. Kulcsfontosságú, hogy ezt megértsük, hiszen egészen addig, amíg ennek a felismerésnek nem vagyunk birtokában, azt hihetjük, hogy testünk szándékunkkal ellentétes módon viselkedik, amikor megbetegszik, pedig valójában megoldatlan és elfojtott problémáinkra keresi a megoldást a rendelkezésére álló eszközök (azaz tudatalattink és szerveink) segítségével. Ráadásul mindig a lehető legtökéletesebb megoldással áll elő.

 

Ha szeretnénk megérteni testünk működését, saját nyelvén, a biológia nyelvén kell kommunikálnunk vele.

Amikor megjelenik a testünkben egy számunkra kellemetlen tünet, többféleképpen reagálhatunk tudatosságunk tükrében. Okolhatjuk a külső körülményeket és az ellenséges kórokozókat, vagy pedig figyelmünket belső világunkra irányítva kereshetjük a választ a kérdésre, hogy mit csinálhatunk rosszul, mire figyelmeztet a testünk. A Recall Healing® megfordítja a kérdést és a választ. A feltárás során a tünetekre tekintünk megoldásként, és azt a „kérdést” keressük, amire talán már nem is emlékszünk (nem is emlékezhetünk), amire az adott tünet biológiai értelemben tökéletes válaszreakciót jelenthet.

 

Tudattalan elménk folyamatosan összegzi az eddigi élettörténetünket, sőt, nem csupán a sajátunkat, hanem a felmenőinkét is. Amikor egy stresszhelyzet vissza-visszatér a család életében, testünk minden egyes sejtje azon kezd el munkálkodni, hogy megoldást találjon rá. Ez a folyamat, bár nem vagyunk rá tudatosak, minden pillanatban az agyunk irányításával